Dag 18 - Adelaide er nær.

 

Hjem

(Til Site Map)

(Flere Bilder)

Alle bilder som vises i teksten, kan sees i stort format på bildesidene :-)

 


Resten av Great Ocean Road.

Jeg kom naturlig nok etter en slik begivenhetsrik dag, noe sent av gårde I dag. Jeg måtte dra til nærmeste kafé for å få internettsignal og der ble jeg sittende og sende i tre timer, pluss litt.

Jeg skrev om gårsdagens mange stoppesteder og det skulle vise seg at det ble noen i dag også. Oceanveien gikk ubønnhørlig mot sin ende men, det ville liksom ikke ta slutt med kalksteinklipper langs denne enorme kysten. For det er liksom helt naturlig at havet, som står på, sliter ned kystlinjen fra å være en spesiell linje til å være noe ganske annet etter bare noen få år.

Vannet undergraver liksom grunnen her, som omdannes og skaller av slik at enkelte partikler blir stående igjen for en periode av år før den også deiser i vannet for så å bli rev, enten over eller under vannet.

Mer klipper

Jeg skal ikke gå i detalj over dette men bare få si at her fantes ytterligere materiale for å lage kjendisting a la både de tolv apostler og London Bridge (is falling down) og mer til. Det er bare så til de grader fantastisk at det hører liksom ikke noe sted hjemme når jeg sier at nok er nok, nå må vi videre og finne på andre ting. Og ferden gikk vestover, mot varme og tørke og vannreservering og annen form for tørke. For nå kom varmen.

(til toppen)

 

 


Western igjen

Det ble en Best Western igjen, og selv om jeg måtte gå to kilometer for en T-benstek i kveld, så er det jammen meg verd det. Her er kvalitet i hver fiber og i dag har jeg til og med vasket tøy. Det var vel litt på tide nå, synes jeg å høre. Og det stemmer nok, men det har liksom ikke passet sånn. I tillegg har Best Western en rimelig form for internett, og det passer godt inn.  Et par skilt ble passert på vei tilbake fra T-benet, Fishing Tackle vet vel de fleste hva er og det er tydelig at fisking står høyt her langs kysten.

Det andre skiltet som dere ser i bildehaugen fra dag 18, er noe motstridende spør dere meg. Hotel motell er jo ikke helt vanlig å bruke sammen, men de har vel kombinasjon på gang her da. Kvelden ble kort, for jeg blir så utrolig trøtt her nede. Det er kanskje ikke så rart når jeg står opp tidlig og skriver eller starter bilen for dagens ytelser tidlig. En ting som virker gjennomgående med Best Western er at de der raske til å redusere prisen. Det er liksom ikke noe fast, og det er jo fint.

 

 

 

 

(Hjem) (Til Site Map)